Invitatie la Congresul Internațional European de Horticultură – 2024

Dragi colegi și prieteni,

 

Avem plăcerea de a vă invita să participați la Congresul nr.V Internațional European de Horticultură2024 (EHC 2024) , un eveniment de referință în domeniul horticulturii internaționale.

In mod exceptional, in 2024 este organizat in Romania, sub patronajul USAMV si ISHS ( InternationalSociety for Horticultural Science ). În calitate de președinte al Organizației Interprofesionale a Producătorilor Agricoli de Legume și Fructe(OIPA Prodcom Legume Fructe), mă bucur să vă adresez această invitație specială în numele întregiinoastre comunități.

 

Despre EHC 2024:

 

Data și Locația: Congresul va avea loc în perioada 12-16 mai 2024, la Palatul Parlamentului din București.

Participanți și Tematici: Aproximativ 1000 de profesioniști din peste 60 de țări se vor reuni pentru aexplora cele mai recente tendințe și descoperiri în domeniul horticulturii, participând la 10simpozioane științifice, 11 tururi tehnice și 5 tururi profesionale.

Despre OIPA Legume Fructe:OIPA Legume Fructe reprezintă o voce puternică pentru producătorii agricoli de legume și fructe dinRomânia. Promovăm dezvoltarea durabilă a sectorului legume-fructe și facilităm accesul la piețeextinse, atât la nivel național, cât și internațional.

Motivația Invitației:Ne dorim ca EHC 2024 să fie un moment de întâlnire și colaborare pentru toți cei implicați înhorticultură. Vă invităm să vă alăturați noi pentru a contribui la discuțiile și dezbaterile care vor modela viitorul acestui domeniu vital.

Vă rugăm să salvați data și să vă alăturați nouă în această călătorie captivantă în lumea horticulturii laEHC 2024!

 

Cu sinceritate,

Gheorghe VLAD

Președinte, OIPA Legume Fructe

 

10.E. INVITATIE_Congresul_European_de_Horticultură_2024 (1)