OIPA Legume Fructe – Mai mult decât doar legume și fructe

Motto

Și evident, de la noi nu cumpărați doar un produs, vă cumpărați sănătatea.

 

OIPA Legume Fructe (Organizația Interprofesională a Producătorilor Agricoli de Legume și Fructe) nu se limitează la a fi doar o voce a fermierilor care cultivă legume și fructe proaspete.

Este, de asemenea, o platformă a diversității și inovației în producția alimentară din România.

Membrii noștri sunt recunoscuți nu doar pentru producția lor tradițională de legume și fructe, ci și pentru gama diversificată de produse de calitate:

  • Legume și mixuri de legume proaspătă, tocate în cuburi sau feliate și vidate, gata de consum sau preparare.
  • Conserve de legume-fructe: Rețete tradiționale și inovatoare care păstrează gustul și prospețimea ingredientelor naturale.
  • Produse din plante aromatice și medicinale: De la săcuțele aromate până la uleiuri esențiale, membrii noștri transformă plantele în produse care îmbogățesc viețile noastre prin aromă și beneficii pentru sănătate.
  • Produse lactate 100% BIO : Realizate din lapte de vacă hranita cu iarba, precum untul cremos sau cașcavalul autentic.
  • Miere de albine: Lichidul dulce și aurit, produs cu pasiune și dedicație de albinele noastre harnice.
  • Produse procesate din carne tradiționale fără nitrați: Rețete autentice, cu gustul inconfundabil al tradiției românești. Fără nitrați.

În plus față de promovarea și protejarea sectorului legume-fructe, OIPA se angajează în sprijinirea tuturor membrilor săi în dezvoltarea și consolidarea pieței lor, păstrând totodată valorile tradiționale și promovând practicile durabile. Încurajăm inovația în fiecare segment al industriei noastre alimentare, de la legume proaspete până la produsele din carne tradiționale.

A fi membru al OIPA Legume Fructe înseamnă a face parte dintr-o comunitate puternică și diversă. Împreună, celebrăm tradiția și inovația, promovând produsele noastre excepționale pe piața națională și internațională.

 

Oferte : Tudor Seicarescu tudor@oipa.ro